VŠE O DRŮBEŽÍM MASE A JAK HO SKVĚLE PŘIPRAVIT

VŠE O DRŮBEŽÍM MASE A JAK HO SKVĚLE PŘIPRAVIT

 

Drůbeží maso je nejprodávanější maso na českém trhu. Je nutričně velmi hodnotné, dodává tělu potřebné složky, je cenově dostupné a jednoduše se připravuje v kuchyni. Jde vařit, dusit, smažit i péct. Drůbež je vhodná pro všechny věkové kategorie i pro lidi na dietě nebo s potravinovými intolerancemi.

Autor

Více
14 DRUHŮ SALÁTŮ. NA CO SE HODÍ TEN VÁŠ OBLÍBENÝ?

14 DRUHŮ SALÁTŮ. NA CO SE HODÍ TEN VÁŠ OBLÍBENÝ?

Je libo salát? Minulostí je už naštěstí doba, kdy jsme si pod pojmem salát představili hlávkový salát s octovou zálivkou. Na trhu je nyní nepřeberné množství druhů salátů. Zasvětíme vás do tajů těch nejčastějších i méně známých. Dozvíte se i, jak dané saláty využít. Není totiž salát jako salát.

Autor

Více
JEDNA KEDLUBNA VÁM POKRYJE CELODENNÍ POTŘEBU VITAMÍNŮ

JEDNA KEDLUBNA VÁM POKRYJE CELODENNÍ POTŘEBU VITAMÍNŮ

Připadá vám kedlubna příliš obyčejná? Nebo se jí dokonce vyhýbáte a dáváte přednost exotičtější zelenině? Děláte chybu. Kedlubna je často považována za podřadný druh zeleniny, a sáhneme po ní jenom s vidinou šťavnaté chuti. Opak je ale pravdou. Kedlubna má totiž výjimečné účinky na lidský organismus a má nám opravdu co nabídnout.

Autor

Více
ZMRZLINA – JE TĚŽKÉ JÍ ODOLAT

ZMRZLINA – JE TĚŽKÉ JÍ ODOLAT

Vanilková, jahodová, čokoládová, banánová, ale také netradiční  hořčicová, maková, slivovicová či s příchutí moravského uzeného…Druhů nejoblíbenější letní sladkosti je nespočet. Zmrzlina zkrátka vládne létu a velké množství příchutí potěší snad každého.

Autor

Více
MALINY – DAR PŘÍRODY

MALINY – DAR PŘÍRODY

 

Malé, voňavé, sladké. Tak přesně takové jsou maliny. Bobulové ovoce, které roste na keři – maliníku ve volné přírodě nebo na zahrádkách a neodmyslitelně patří k létu. Pochází z jižní Evropy a rozšířily se odtud i do ostatních oblastí.  Víte, jak maliny správně využít v kuchyni a co všechno nám maliny přinášejí?

Autor

Více